Wash the vegetables, peel the potatoes and carrots, peel the onions and garlic. Remove the skin of the tomato: to do this, make a light cross-shaped cut and pour boiling water over the tomatoes for a couple of minutes.
Овощи вымойте, картофель и морковь очистите, у лука и чеснока снимите шелуху. У помидор снимите кожицу: для того сделайте легкий крестообразный надрез и залейте помидоры кипятком на пару минут.
Cut the potatoes into small wedges and dry lightly with a paper towel. Heat the vegetable oil in a cauldron and fry the potatoes until tender.
Картофель нарежьте на небольшие дольки и слегка просушите бумажным полотенцем. В казане хорошо разогрейте растительной масло и обжарьте картофель до готовности.
Cut carrots, onions, tomatoes and cucumbers into small cubes. Grate the garlic on a fine grater. Heat a frying pan and sauté carrots and onions in vegetable oil. Then add the minced meat and fry for 5 minutes. Then add tomatoes, cucumbers and garlic to the pan. Mix everything well and fry over medium heat for about 10 minutes.
Морковь, лук, помидоры и огурцы нарежьте на небольшие кубики. Чеснок натрите на мелкой терке. Разогрейте сковороду и на растительном масле пассеруйте морковь с луком. Затем добавьте фарш и обжаривайте в течение 5 минут. После чего добавьте в сковороду помидоры, огурцы и чеснок. Все хорошо перемешайте и обжаривайте на среднем огне около 10 минут.
Add fried potatoes to the minced meat with vegetables, pour in a little boiling water, add spices and mix everything carefully. Next, simmer everything for about 7-10 minutes and remove from heat.
К фаршу с овощами добавьте обжаренный картофель, влейте немного кипятка, добавьте специи и аккуратно все перемешайте. Далее протушите все около 7-10 минут и снимите с огня.
Serve the prepared basics with minced meat and potatoes hot, arranging them into portioned plates. Complete the dish with pickled cucumbers.
Готовое азу с фаршем и картофелем подавайте горячим, разложив в порционные тарелки. Дополните блюдо солеными огурчиками.