Prepare your ingredients. Wash and dry the meat. Wash and peel the potatoes. Peel the garlic and onion.
Подготовьте ингредиенты. Мясо вымойте и обсушите. Картофель помойте и очистите. Чеснок и лук очистите от шелухи.
Cut the potatoes into cubes. Grate the pickled cucumbers on a coarse grater. Fry the potatoes in a frying pan, adding cucumbers.
Картофель нарежьте на брусочки. Соленые огурцы натрите на крупной терке. В сковороде обжарьте картофель, добавив в него огурцы.
Cut the meat into small cubes. Cut the onion into half rings. In a separate frying pan, heat the vegetable oil and fry the meat until golden brown. Then add the onion and fry for a few more minutes. Dilute tomato paste in a small amount of water. Add tomato paste to the meat, mix everything well and simmer until cooked.
Мясо нарежьте на небольшие кубики. Лук порежьте полукольцами. В отдельной сковороде разогрейте растительное масло и обжарьте мясо до золотистой корочки. Затем добавьте лук и обжаривайте еще несколько минут. Томатную пасту разведите в небольшом количестве воды. Добавьте к мясу томатную пасту, все хорошо перемешайте и тушите до готовности.
Add finely chopped garlic, pepper, salt, bay leaf and mix everything. Then add the prepared potatoes and cucumbers to the meat. Pour boiling water so that it covers the meat and simmer everything together for another 7-10 minutes.
Добавьте мелко порезанный чеснок, перец, соль, лавровый лист и все перемешайте. Затем выложите к мясу готовый картофель с огурцами. Налейте кипятка так, чтобы он покрыл мясо и протушите все вместе еще 7-10 минут.
Serve the finished basics hot. Complete the dish with chopped parsley and cherry tomato slices.
Готовое азу подавайте в горячем виде. Дополните блюдо рубленой зеленью петрушки и кружочками помидор черри.