Prepare your ingredients. Wash and peel the carrots, peel the onions. Wash the meat thoroughly, remove all films and dry a little.
Подготовьте ингредиенты. Морковь помойте и почистите, лук очистите от шелухи. Мясо тщательно вымойте, удалите все пленки и немного просушите.
Finely chop the onion. Grate the carrots. Cut the sour cucumbers into small cubes. Cut the pork loin into oblong pieces.
Мелко нашинкуйте лук. Морковь натрите на терке. Кислые огурцы нарежьте небольшими брусочками. Свиную корейку нарежьте продолговатыми кусочками.
In a preheated deep frying pan or cauldron, fry the onions and carrots in vegetable oil until soft. Then add cucumbers and fry. Add the loin pieces, fry with constant stirring for about 10-15 minutes.
В разогретой глубокой сковороде или казане обжарьте на растительном масле лук с морковью до мягкости. Затем добавьте огурцы и обжаривайте. Добавьте кусочки корейки, обжаривайте при постоянном помешивании около 10-15 минут.
Add tomato paste, mix everything well and add flour, salt and ground pepper. Stir again until the flour is dissolved and evenly distributed. Then pour in boiling water to cover all the ingredients. Bring to a boil, then reduce heat and simmer for 20-25 minutes, covered.
Добавьте томатную пасту, все хорошо перемешайте и всыпьте муку, соль, перец молотый. Еще раз перемешайте так, чтобы мука растворилась и равномерно распределилась. Затем влейте кипяток, чтобы он покрыл все ингредиенты. Доведите до кипения, затем уменьшите огонь и тушите 20-25 минут под крышкой.
Place molded boiled rice on a serving plate and pieces of meat and vegetables on top. Serve the dish hot.
На порционную тарелку выложите формованный отварной рис, а сверху кусочки мяса с овощами. Блюдо подавайте в горячем виде.