Wash carrots and tomatoes. Peel the onions and carrots. Clean the chicken fillet from films and wash.
Морковь, помидоры помойте. Лук и морковь очистите. Куриное филе очистите от пленок и помойте.
Take washed and towel-dried chicken fillet and cut into medium strips.
Возьмите промытое и просушенное полотенцем куриное филе и нарежьте средними полосками.
Roughly chop the gherkins, onions, carrots and cherry tomatoes. It is ideal if you cut all the vegetables into strips.
Произвольно нарежьте корнишоны, лук, морковь и черри. Идеально, если вы все овощи нарежите полосками.
Fry onions and carrots in a frying pan. You can add 2-3 tablespoons of olive oil to the vegetables.
На сковороде обжарьте лук и морковь. Можно к овощам добавить 2-3 столовые ложки оливкового масла.
Add the fillet to the lightly sautéed vegetables and continue frying for about 3-4 minutes.
В слегка пассированные овощи добавьте филе и продолжайте обжаривать около 3-4 минут.
Then add chopped gherkins, cherry tomatoes and ground red pepper or fresh bell pepper.
Затем добавьте нарезанные корнишоны, помидоры черри и красный молотый перец или свежий болгарский перец.
Dilute the tomato with water and pour into the pan. Simmer for 25 minutes over low heat with the lid closed.
Разбавьте томат водой и влейте в сковороду. Тушите 25 минут на медленном огне под закрытой крышкой.
Place the finished dish on a serving plate. Garnish with a sprig of parsley. You can serve any salad with the basics.
Готовое блюдо выложите в сервировочную тарелку. Украсьте веточкой петрушки. К азу можно подать любой салат.