Prepare a container for storing the sauce. When exposed to air, pesto quickly loses its color, so store it in a tightly sealed glass container, which is filled to the brim.
Подготовьте посуду для хранения соуса. На воздухе песто быстро теряет свой цвет, поэтому хранят его в плотно закрывающейся стеклянной посуде, которую заполняют до краев.
Wash the basil, dill and mint thoroughly in cold water to avoid sand getting into the sauce. Chop the greens randomly with a knife and place in a blender bowl.
Зелень базилика, укропа и мяты тщательно вымойте в холодной воде, чтобы избежать попадания в соус песка. Нарубите зелень ножом произвольно и поместите в чашу блендера.
Place the remaining ingredients and spices in a blender bowl and blend until smooth. Add salt to taste. Pesto sauce based on lingonberry juice for caprese is ready. Bon appetit.
Поместите остальные продукты и специи в чашу блендера и измельчите до однородного состояния. Посолите по вкусу. Соус песто на основе брусничного сока для капрезе готов. Приятного аппетита.
Serve the sauce with sliced tomatoes and mozzarella with basil.
Подавайте соус к нарезке из помидоров и моцареллы с базиликом.