Peel the garlic, wash and dry the basil and tomatoes. Prepare a pan for cooking pasta and other necessary ingredients.
Почистите чеснок, помойте и обсушите базилик и помидоры. Подготовьте кастрюлю для приготовления макарон и остальные необходимые продукты.
Boil the fusilli pasta (spiral pasta) in salted water. Place the tomatoes in boiling water, hold for 1-2 minutes, remove and remove the skin. Then cut them into small pieces.
В подсоленной воде отварите пасту фузилли (макароны «спиральки»). Помидоры опустите в кипяток, подержите 1-2 минуты, вытащите, снимите с них кожицу. Затем порежьте их небольшими кусочками.
Pour olive oil into a frying pan and add finely chopped garlic, fry for 2 minutes, add salt and pepper and place the prepared tomatoes there. Fry them, mashing with a fork, until smooth, another 5 minutes.
Налейте на сковороду оливковое масло и добавьте мелконарезанный чеснок, жарьте в течение 2 минут, посолите, поперчите и выложите туда подготовленные помидоры. Обжаривайте их, разминая вилкой, до состояния однородной массы, еще 5 минут.
Place the fusilli pasta in a deep plate and add the prepared garlic-tomato sauce to it. Cut the mozzarella cheese into small cubes, add to the hot pasta, stir gently, and sprinkle with basil leaves on top.
Выложите пасту фузилли в глубокую тарелку и добавьте к ней готовый чесночно-томатный соус. Порежьте сыр моцареллу небольшими кубиками, выложите в горячую пасту, аккуратно перемешайте, сверху присыпьте листьями базилика.
Serve Italian fusilli pasta with Caprese sauce in a deep, transparent plate with olives and black olives.
Подавайте итальянскую пасту фузилли под соусом Капрезе в глубокой, прозрачной тарелке с маслинами и оливками.