Choose oyster sauce with a high oyster extract content of at least 7%.
Выбирайте устричный соус с высоким содержанием устричного экстракта не менее 7%.
Wash the tomatoes. Cut the tomatoes and mozzarella into slices of equal thickness so that they organically complement each other in the salad.
Вымойте помидоры. Помидоры и моцареллу нарежьте одинаковыми по толщине кружочками, чтобы в салате они органично дополняли друг друга.
Place caprese salad on a round white plate to make it look more appetizing. Place the tomato slices in a circle, and then the mozzarella slices on top, overlapping each other.
Выкладывайте салат капрезе в круглую белую тарелку, так он выглядит более аппетитно. По кругу расположите кружочки помидор, а затем кружочки моцареллы сверху внахлест друг на друга.
Place basil leaves in the center and between the cheese and tomatoes, distributing evenly. Drizzle with oyster sauce and olive oil.
Уложите листики базилика в центр и между сыром и помидорами, равномерно распределяя. Полейте устричным соусом и оливковым маслом.
Offer salt and pepper separately on salad. Oyster sauce already contains salt, so it is very important not to oversalt it.
Предложите соль и перец отдельно к салату. Устричный соус уже содержит соль и потому очень важно не пересолить.