Trim the membranes, outer fat and tendons from the lamb. In the evening, marinate the lamb breast in red wine, garlic, and olive oil.
Срежьте с баранины пленки, внешний жир и сухожилия. С вечера замаринуйте баранью грудку в красном вине, чесноке, и оливковом масле.
Pour hot water over the lamb breast and cook. After this, carefully remove the ribs from it, place it in a container with sides, place a cutting board on the meat and place the press until the meat is leveled and cooled.
Баранью грудку залейте горячей водой и сварите. После этого аккуратно вытащите из нее ребра, положите в емкость с бортиками, на мясо положите разделочную доску и поставьте пресс, пока мясо не выровняется и не охладится.
Then, cut the meat into beautiful large pieces, coat with finely grated garlic, salt, pepper and bread first in flour, then in egg, then in breadcrumbs. Place the meat pieces in a heated frying pan and fry until golden brown.
Затем, нарежьте мясо красивыми большими кусками, обмажьте натертым на мелкой терке чесноком, посолите, поперчите и панируйте сначала в муке, потом в яйце, потом в сухарях. Выкладывайте мясные куски на разогретую сковороду и жарьте до золотистого цвета.
Prepare a classic Caprese salad by cutting tomatoes and mozzarella cheese into slices, generously sprinkling basil on top, salt, freshly ground black pepper and olive oil.
Приготовьте классический салат Капрезе, для этого нарежьте помидоры и сыр моцарелла кружочками, обильно посыпьте сверху зеленью базилика, посолите, присыпьте свежемолотым черным перцем и полейте оливковым маслом.
On a large, flat, white plate, place the hot, breaded lamb breast on one side and the Caprese salad on the other side.
На большую, плоскую, белую тарелку выложите с одной стороны горячую, жаренную в сухарях баранью грудинку, а с другой стороны - салат Капрезе.