Wash and dry the cherry tomatoes and basil leaves. Prepare lingonberry sauce in advance. Prepare the rest of the ingredients needed to prepare the dish.
Помидоры черри и листики базилика помойте и обсушите. Приготовьте брусничный соус заранее. Подготовьте остальные необходимые для приготовления блюда продукты.
Cut two pieces of baguette 10-12 cm long and 2 cm wide. Drizzle them with the required amount of olive oil. Preheat the oven to 170°C and bake the bread on a dry baking sheet until crispy, for five minutes, then cool.
Отрежьте два кусочка багета длиной 10-12 см, шириной 2 см. Полейте их нужным количеством оливкового масла. Разогрейте духовку до 170 °С и на сухом противне запеките хлеб до хрустящей корочки, в течение пяти минут, после этого остудите.
Cut the cherry tomatoes in half, cut the mozzarella balls into circles and, alternating, place them on the baguette. Pour lingonberry sauce on top and garnish with basil leaves.
Помидоры черри разрежьте пополам, шарики моцареллы нарежьте кружочками и, чередуя, выложите их на багет. С верху полейте брусничным соусом, украсьте листиками базилика.
Serve bruschetta a la Caprese with lingonberry sauce on small flat plates, with a hot coffee latte.
Подавайте брускетты а-ля Капрезе под брусничным соусом на небольших плоских тарелках, с горячим кофе-Латте.