About an hour in advance, remove the butter from the refrigerator. Prepare a pie pan by lining it with parchment paper. Measure out the remaining ingredients needed.
Примерно за час, вытащите с холодильника сливочное масло. Приготовьте форму для выпечки пирога, застелите ее пергаментной бумагой. Отмерьте остальные необходимые ингредиенты.
Separate the whites from the yolks. Take a bowl and cut the chocolate into small pieces, add starch, baking powder, cocoa and mix well. In another bowl, mash the butter and sugar, add the yolks, add a pinch of salt and mix.
Отделите белки от желтков. Возьмите миску и нарежьте в нее шоколад небольшими кусочками, насыпьте крахмал, разрыхлитель теста, какао и хорошо перемешайте. В другой миске разотрите сливочное масло с сахаром, выложите желтки, насыпьте щепотку соли – перемешайте.
Combine the contents of the first bowl with the second, mix thoroughly. Separately, beat the egg whites until they form a thick, stable foam, and slowly mix gently.
Соедините содержимое первой миски со второй, тщательно перемешайте. Отдельно взбейте белки до состояния густой устойчивой пены, потихоньку аккуратно перемешайте.
Grind the almonds in a blender, but not very finely, and add to the dough, mix gently again. Place the finished dough in the prepared pan, level it and place in an oven preheated to 170°C for 55-60 minutes.
Миндальные орехи измельчите в блендере, но не очень мелко и добавьте в тесто, еще раз тихонечко перемешайте. Выложите готовое тесто в подготовленную форму, разровняйте и поставьте в разогретую до 170 °С духовку на 55-60 минут.
Sprinkle the Caprese “Happiness” pie with powdered sugar and serve with freshly brewed mint tea.
Посыпьте пирог Капрезе «Счастье» сахарной пудрой, подавайте со свежезаваренным мятным чаем.