List all products according to the list of ingredients. Prepare the dishes that you will use to prepare the salad and for its original presentation. Wash the main vegetables for the salad. Wash the bell pepper and remove the seeds.
Выставите все продукты по списку ингредиентов. Подготовьте посуду, которую будете использовать для приготовления салата и для его оригинальной подачи. Промойте основные овощи для салата. Перец болгарский промойте и очистите от семян.
Boil the chicken meat in salted water until fully cooked and then cool.
Куриное мясо отварите в подсоленной воде до полной готовности и после охладите.
Cut the fresh cucumber and pepper into thin strips, cut the boiled chicken breast into pieces or casually tear into fibers. Grind the peeled garlic on a small grater.
Нарежьте свежий огурец и перец тонкой соломкой, варенную куриную грудку нарежьте кусочками или небрежно порвите на волокна. Очищенный чеснок измельчите на маленькой терке.
In a hot, dry cast iron frying pan, heat the sesame seeds until light brown.
На раскаленной сухой чугунной сковороде прокалите кунжут до светло-коричневого цвета.
In a deep bowl, combine lemon juice and olive oil and then whisk lightly.
В глубокой чаше смешайте сок лимона и оливковое масло и после слегка взбейте.
Combine all the chopped ingredients, mix everything well and add the prepared dressing, season with salt and black pepper to your taste.
Соединить все нарезанные ингредиенты, хорошо все перемешайте и добавьте подготовленную заправку, приправьте солью и черным перцем по своему вкусу.
Sprinkle the finished salad with roasted sesame seeds.
Посыпьте готовый салат прокаленным кунжутом.
Serve the finished salad with chicken breast and vegetables immediately after preparation.
Готовый салат с куриной грудкой и овощами подавайте сразу же после приготовления.