Wash vegetables, eggs and herbs.
Помойте овощи, яйца и зелень.
Pour water into a saucepan, add washed potatoes, and put on fire. Cook until done for 25-30 minutes. Drain the water and let the potatoes cool. Peel the vegetable.
В кастрюлю налейте воду, положите вымытый картофель, поставьте на огонь. Варите до готовности в течение 25-30 минут. Слейте воду, дайте картофелю остыть. Очистите овощ от кожуры.
Pour water into a small saucepan, add eggs and place on fire. Cook until fully cooked within 10 minutes after the water boils. Drain the hot water and pour ice water over the prepared eggs to cool.
В небольшую кастрюлю налейте воды, положите яйца и поставьте на огонь. Варите до полной готовности в течение 10 минут после закипания воды. Слейте горячую воду, залейте готовые яйца ледяной водой для остывания.
Cut the radish into small cubes.
Редис нарежьте мелким кубиком.
Cut the cucumber into the same cube.
Таким же кубиком нарежьте огурец.
Finely chop the greens.
Зелень мелко нарубите.
Cut the boiled potatoes into small cubes.
Нарежьте отварной картофель мелким кубиком.
Peel the eggs from the shell and cut into cubes.
Очистите яйца от скорлупы, нарежьте кубиками.
Cut the boiled sausage into cubes too.
Вареную колбасу тоже нарежьте кубиком.
In a deep container, mix all the chopped vegetables, eggs, sausage and herbs. Okroshka is ready! Fill with kvass and season with sour cream or mayonnaise only in individual portions of okroshka.
В глубокой емкости смешайте все нарезанные овощи, яйца, колбасу и зелень. Окрошка готова! Заливайте квасом и заправляйте сметаной или майонезом только отдельные порции окрошки.
Serve okroshka cold, adding kvass immediately before serving. Add sour cream or mayonnaise to taste.
Окрошку подавайте холодной, добавляя квас непосредственно перед подачей блюда. По вкусу добавьте сметану или майонез.