An hour before you start preparing the pie, remove kefir and 2 eggs from the refrigerator. Boil 3 eggs, cool them in cold water and peel them. Wash the green onions thoroughly and dry. Open the canned pink salmon and drain the marinade from the jar.
За час до начала приготовления пирога, вытащите с холодильника кефир и 2 яйца. Отварите 3 яйца, остудите их в холодной воде и очистите от скорлупы. Зеленый лук тщательно помойте и обсушите. Консервированную горбушу откройте и слейте с банки маринад.
Take a deep bowl, beat two eggs into it, add salt and beat everything well, pour in kefir, and mix everything again until smooth. Sift the flour together with soda through a sieve (choose high-grade flour) and add in small portions to avoid lumps, add to a bowl. Knead the dough to a fairly liquid consistency.
Возьмите глубокую миску, вбейте туда два яйца, посолите и все хорошо взбейте, налейте кефир, и еще раз все перемешайте до однородной массы. Просейте муку вместе с содой через сито (муку выбирайте высшего сорта) и небольшими порциями, чтобы не было комков, добавьте в миску. Замесите тесто, довольно жидкой консистенции.
Prepare the filling; to do this, carefully separate the canned pink salmon into small pieces, add coarsely grated cheese and eggs, and finely chopped green onions, and mix everything.
Приготовьте начинку, для этого консервированную горбушу аккуратно разберите на небольшие кусочки, добавьте к ней натертый на крупной терке сыр и яйца, и мелконарезанный зеленый лук, все перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil and pour half of the prepared dough into it. Spread the finished filling evenly on top and fill with the other half of the remaining dough. Bake the pie in an oven preheated to 180°C for 30-40 minutes (check doneness with a toothpick).
Смажьте форму для запекания растительным маслом, влейте в нее половину подготовленного теста. Сверху, равномерно выложите готовую начинку, и залейте второй половиной оставшегося теста. Выпекайте пирог в разогретой до 180 °С духовке, в течение 30-40 минут (готовность проверяйте зубочисткой).
Cut the “Country” pie with canned pink salmon into portions and serve it with a salad of fresh cucumbers, cabbage and dill.
Разрежьте пирог «Деревенский» с консервированной горбушей на порционные куски и подавайте его с салатом из свежих огурцов, капусты и укропа.