Remove the walls and seeds from the bell pepper, wash the tomatoes well, rinse the beans in cold boiled water and place in a colander, peel the garlic, remove the packaging from the crab sticks.
В болгарском перце удалите перестенки и семена, вместе с помидорами хорошо помойте, фасоль промойте в холодной кипяченой воде и откиньте на дуршлаг, чеснок почистите, с крабовых палочек снимите упаковку.
In a large bowl, cut green and yellow bell peppers, tomatoes and cheese into cubes. Add to them canned white beans and crab sticks, cut into small pieces.
В большую миску нарежьте болгарский зеленый и желтый перцы, помидоры и сыр кубиками. Добавьте к ним консервированную белую фасоль, крабовые палочки, нарезанные мелкими кусочками.
Pass the garlic through a special press and add to the rest of the ingredients. Add salt and pepper to your taste, add mayonnaise and mix well.
Чеснок пропустите через специальный пресс и добавьте к остальным ингредиентам. На свой вкус все посолите, поперчите, добавьте майонез и хорошо перемешайте.
Serve the “Dressy” salad with crab sticks and beans in a deep transparent salad bowl, garnish with a sprig of mint.
Подавайте салат «Нарядный» с крабовыми палочками и фасолью в глубокой прозрачной салатнице, украсьте веточкой мяты.