Remove the packaging from the crab sticks, wash the cucumbers and green onions, hard-boil the eggs, peel and wash the kohlrabi, prepare the rest of the ingredients and grater in Korean.
С крабовых палочек снимите упаковку, огурцы и зеленый лук помойте, яйца сварите вкрутую, кольраби почистите и помойте, подготовьте остальные продукты и терку по-корейски.
Beat the eggs into a bowl, grate the cheese on a medium grater, and beat well. Pour the mixture into a heated frying pan with vegetable oil and fry on both sides. Transfer the finished omelette to a flat plate and cool.
Вбейте в миску яйца, натрите на средней терке сыр, хорошо взбейте. Влейте смесь на разогретую сковородку с растительным маслом и обжарьте с двух сторон. Готовый омлет переложите на плоскую тарелку, остудите.
In a deep salad bowl, chop cucumbers and kohlrabi on a Korean grater, divide the crab sticks into long strips, finely chop the green onions, cut the omelette into thin slices. Season the salad with salt, pepper, mayonnaise, and mix gently.
В глубокую салатницу нашинкуйте на терке по-корейски огурцы и кольраби, крабовые палочки разделите на длинные полоски, зеленый лук мелко порежьте, омлет нарежьте тонкими брусочками. Салат посолите, поперчите, заправьте майонезом, аккуратно перемешайте.
Serve the Doktorsky crab salad in a deep salad bowl, garnish it with grated cheese and small sprigs of parsley.
Подавайте крабовый салат «Докторский» в глубокой салатнице, украсьте его тертым сыром и небольшими веточками петрушки.