Wash the champignons, carrots and bell peppers. Peel the onion and garlic. Rinse the parsley and dry with a paper towel. Pour 2 liters of water into the pan and put on fire.
Шампиньоны, морковь и болгарский перец помойте. Лук и чеснок очистите. Петрушку ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца. В кастрюлю влейте 2 л воды и поставьте на огонь.
Add champignons to boiling water and cook for 10 minutes over medium heat.
Шампиньоны добавьте в кипящую воду и варите 10 минут на среднем огне.
Meanwhile, cut the onion into half rings. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion for 5 minutes over medium heat.
Тем временем репчатый лук нарежьте полукольцами. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук 5 минут на среднем огне.
When the mushrooms are ready, use a slotted spoon to place them in a deep container. Do not rush to pour out the mushroom broth - it will come in handy.
Когда грибы будут готовы, выложите их шумовкой в глубокую ёмкость. Не спешите выливать грибной бульон – он пригодится.
Cut the bell pepper into strips and add to the mushrooms.
Болгарский перец нарежьте соломкой и добавьте к грибам.
Grate the carrots on a coarse grater, chop the garlic finely. Add everything to the mushrooms and sweet peppers.
Морковь натрите на крупной терке, чеснок порубите мелко. Добавьте всё к грибам и сладкому перцу.
Add fried onion and chopped parsley.
Добавьте обжаренный лук и нарубленную петрушку.
Pour the resulting marinade over the mushrooms and vegetables and stir. Cover the mushrooms with cling film and refrigerate for 4 hours.
Залейте грибы и овощи получившимся маринадом и перемешайте. Накройте грибы пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 4 часа.
Garnish the finished dish with sesame seeds. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте кунжутом. Приятного аппетита.