Remove the packaging from the crab sticks, cut off the ends of the pickled cucumbers, peel the bell peppers from seeds and walls and wash. Prepare all other necessary products.
Снимите упаковку с крабовых палочек, у маринованных огурцов срежьте кончики, болгарский перец почистите от семечек и перестенок и помойте. Подготовьте все остальные необходимые продукты.
Cut thinly: pickled cucumbers into long slices, sweet peppers into “petals”, cheese into cubes. Carefully unwrap the crab stick and brush the inside with mayonnaise. Place prepared cucumber, sweet pepper and cheese on the right edge of the stick.
Нарежьте тонко: маринованные огурцы длинными дольками, сладкий перец «лепестками», сыр брусочками. Аккуратно разверните крабовую палочку и смажьте ее внутреннюю сторону майонезом. На правый край палочки положите подготовленные огурец, сладкий перец и сыр.
Now tightly, but very carefully roll the crab stick into a “tube”. Beat eggs in one bowl and add breadcrumbs to another. Dip the sticks first into the egg and then into the breadcrumbs.
Теперь плотно, но очень осторожно сверните крабовую палочку «трубочкой». В одной миске взбейте яйца, в другую насыпьте панировочные сухари. Обмакните палочки сначала в яйцо, а затем в сухари.
Heat the vegetable oil well in a frying pan and place the stuffed crab sticks in batter into it, fry them on all sides until beautifully golden brown.
На сковороде хорошо разогрейте растительное масло и выложите в нее фаршированные крабовые палочки в кляре, обжаривайте их со всех сторон, до красивой румяной корочки.
Prepare the sauce: sour cream + soy sauce + garlic + finely chopped dill and serve it with stuffed crab crunches, placing them on lettuce leaves.
Приготовьте соус: сметана + соевый соус + чеснок + мелко нарубленный укроп и подавайте его с крабовыми хрустиками с начинкой, выложив их на листья салата.