Wash all vegetables and meat, cut off the crusts from the bread.
Помойте все овощи и мясо, срежьте корочки с хлеба.
Cut the bread into cubes. Mash the garlic cloves and add olive oil and microwave for 20 minutes. Bake the crackers on a baking sheet in the oven at 180°C for about 15 minutes.
Нарежьте хлеб на кубики. Зубчики чеснока разомните и залейте оливковым маслом и поставьте в микроволновку на 20 минут. Сухарики выпекайте на противне в духовке при температуре 180 °C примерно 15 минут.
Cut the fillet into small pieces, add salt and pepper. Fry the meat over medium heat until golden brown.
Филе нарежьте на маленькие кусочки, посолите и поперчите. Обжарьте мясо на среднем огне до золотистой корочки.
Tear the lettuce into pieces, cut the tomatoes into quarters, and cut the Parmesan into slices. Place lettuce on a plate, then chicken and parmesan. Then spread the crackers and pour garlic oil over the salad. Place the cherry tomatoes and serve.
Листья салата порвите на кусочки, помидоры разрежьте на четвертинки, а пармезан нарежьте ломтиками. На тарелке выложите листья салата, затем курицу и пармезан. Потом разложите сухари и полейте салат чесночным маслом. Выложите черри и подайте к столу.
Sprinkle Caesar salad with grated cheese.
Посыпьте салат «Цезарь» тертым сыром.