Prepare all the necessary ingredients, wash the vegetables.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи.
Pierce each tomato with a wooden skewer. Peel the garlic and cut into small slices.
Каждый помидор проткните деревянный шпажкой. Чеснок очистите, и разрежьте на небольшие дольки.
Fill the jar with tomatoes, herbs and garlic. Then prepare the marinade. Pour spices, salt into the water, add vinegar, honey and bring to a boil.
Наполните банку помидорами, зеленью и чесноком. Затем приготовьте маринад. В воду всыпьте специи, соль, влейте уксус, мед и доведите до кипения.
Pour the marinade over the tomatoes, close the lid tightly and let cool for 3-4 hours. The tomatoes are ready.
Залейте маринадом помидоры, плотно закройте крышкой и дайте остыть 3-4 часа. Помидоры готовы.
Tomatoes can be served as an addition to any dish.
Помидоры можно подавать как дополнение к любому блюду.