Rinse vegetables and herbs under running water. Cut the tomatoes into halves.
Овощи и зелень промойте под проточной водой. Нарежьте помидоры на половинки.
Start preparing the caprese. Take a large deep bowl, mix cherry tomatoes, mozzarella pieces and olive oil in it, season with salt and pepper to taste. Let it brew for 30 minutes.
Приступите к приготовлению капрезе. Возьмите большую глубокую миску, смешайте в ней помидоры черри, кусочки моцареллы и оливковое масло, приправьте солью и перцем по вкусу. Дайте настояться 30 минут.
Start preparing the pasta. Take a medium or large saucepan, fill the container halfway with water, add salt. Put it on fire. When the water boils, add the pasta and cook, stirring occasionally, for about 15 minutes, depending on the pasta, until tender.
Приступите к приготовлению пасты. Возьмите кастрюлю среднего или большого размера, заполните емкость водой наполовину, присолите. Поставьте на огонь. Когда вода закипит, всыпьте в нее макароны и варите, периодически помешивая, около 15 минут, в зависимости от макарон, до готовности.
Drain the water through a colander. Rinse the pasta under cold running water and drain. Mix the finished pasta with the caprese.
Слейте воду через дуршлаг. Промойте макароны под холодной проточной водой, слейте жидкость. Готовую пасту перемешайте с капрезе.
When serving, garnish the finished dish with basil leaves to complement the Italian tricolor.
При подаче украсьте готовое блюдо листьями базилика, чтобы дополнить итальянский триколор.