Wash the tomatoes and avocados and dry them well.
Промойте томаты и авокадо, хорошо обсушите их.
In a small bowl, combine oil, honey, salt and pepper. Mix well. Boil the eggs hard. Cut the chicken into slices and beat them, season them with spices to your taste. Quickly bake in the oven at 180 degrees.
В небольшой миске смешайте масло, мед, соль и перец. Хорошенько перемешайте. Яйца сварите вкрутую. Нарежьте курицу на пластинки и отбейте их, приправьте на свой вкус специями. Быстро запеките в духовке при температуре 180 градусов.
Cut the avocado and eggs into medium cubes, and the tomatoes into halves. Cool the chicken breast slightly. Mix mozzarella balls, tomatoes, eggs, avocado and pour sauce over it. Place the chicken on the edge.
Нарежьте авокадо и яйца средними кубиками, а томаты на половинки. Немного остудите куриную грудку. Смешайте шарики моцареллы, томаты, яйца, авокадо и полейте соусом. На край выложите курицу.
Garnish the salad with basil leaves. They will give the salad a brighter and fresher look.
Украсьте салат листьями базилика. Они придадут салату более яркий и свежий вид.