Wash the tomatoes and dry them well.
Промойте помидоры и хорошо их обсушите.
Slice the tomatoes and mozzarella. Mix them in a separate bowl, add salt and pepper. Pour in olive oil and mix well.
Нарежьте пластинками помидоры и моцареллу. Смешайте их в отдельной миске, посолите и поперчите. Залейте оливковым маслом и хорошо перемешайте.
Prepare the pasta. In a small saucepan, bring salted water to a boil. Place the pasta into boiling water. Cook it for about 12 minutes, stirring constantly. Cool the finished rigatoni and add it to all ingredients.
Приготовьте пасту. В небольшой кастрюле, доведите до кипения подсоленную воду. В кипящую воду отправьте саму пасту. Варите ее около 12 минут, постоянно помешивая. Остудите готовую ригатони и добавьте ее ко всем ингредиентам.
Garnish the salad with basil leaves and grate the prepared Parmesan cheese on top.
Украсьте салат листьями базилика, и сверху натрите заготовленный пармезан.