Prepare a flat plate in which you will serve the finished salad to the table. Wash the tomatoes and dry with paper towels.
Подготовьте плоскую тарелку, в которой будете подавать готовый салат к столу. Помидоры помойте и обсушите бумажными салфетками.
For the pesto sauce, grate the Parmesan cheese on a fine grater. In a blender bowl, puree ice cubes, basil, chopped Parmesan, minced garlic clove, and lemon juice. Season with salt and pepper to taste, add olive oil and stir.
Для соуса песто натрите пармезан на мелкой терке. В чаше блендера измельчите кубики льда, базилик, измельченный пармезан, измельченный зубчик чеснока, и лимонный сок. Посолите и поперчите по вкусу, добавьте оливковое масло и перемешайте.
Cut the washed tomatoes into equal rings.
Помытые помидоры нарежьте одинаковыми кольцами.
Remove burrata from packaging.
Выложите буррату из упаковки.
Place the tomato slices on the prepared plate, place the burrata in the center and pour over the sauce.
На подготовленную тарелку выложите кружочки помидоров, в центр положите буррату и полейте соусом.
Serve the salad with the prepared pesto.
Подавайте салат с приготовленным соусом песто.