Peel the onion. Clean the fish from scales, cut off all the fins and head.
Очистите лук от шелухи. Рыбу очистите от чешуи, отрежьте все плавники и голову.
Cut the onion into medium-thick rings and place it in the pressure cooker. Season it with spices and add fish, cut into pieces convenient for you. Fill everything with water and add vegetable oil. Place the pressure cooker on high heat and cook until the signal signal, then cook for another 25 minutes on low heat.
Нарежьте лук на кольца средней толщины и отправьте его в скороварку. Приправьте его специями и добавьте к нему рыбу, нарезанную на удобные для вас кусочки. Залейте все водой и добавьте растительное масло. Поставьте скороварку на сильный огонь и варите до сигнала, после варите еще 25 минут на слабом огне.
Transfer the finished fish into jars. Pour the broth in which the fish was cooked into them. Screw the caps on carefully and be sure to double check. Cook the jars for about 20 minutes over medium heat. Once they have cooled completely, they can be consumed.
Переложите готовую рыбу по баночкам. Разлейте в них бульон, в котором варилась рыба. Тщательно закрутите крышки и обязательно перепроверьте. Варите банки около 20 минут, на среднем огне. Как они полностью остынут, можно употреблять.
Serve this fish with fresh tomatoes, cucumbers or mushrooms.
Подавайте такую рыбку со свежими помидорами, огурчиками или грибами.