Rinse the canned beans with cold boiled water and drain in a colander. Hard boil the eggs, cool, and peel them. Wash the tomatoes.
Консервированную фасоль промойте холодной кипяченой водой, откиньте на дуршлаг. Яйца сварите в крутую, остудите, очистите от скорлупы. Помидоры помойте.
Take a large bowl and place in it the prepared beans, diced eggs, crab sticks, cut into small pieces. Remove the cores from the tomatoes (so that there is no excess liquid in the salad) and cut into cubes.
Возьмите большую миску и выложите в нее подготовленную фасоль, нарезанные кубиками яйца, крабовые палочки, порезанные небольшими кусочками. Из помидор удалите серединки (чтобы в салате не было лишней жидкости), и так же нарежьте кубиками.
Drain the marinade from the seaweed and add it to the rest of the ingredients. Salt, pepper, add mayonnaise and mix gently. Sprinkle the finished salad with finely chopped dill.
С морской капусты слейте маринад и выложите ее к остальным ингредиентам. Посолите, поперчите, добавьте майонез и аккуратно перемешайте. Готовый салат посыпьте мелконарубленным укропом.
Cover a large, flat plate with lettuce leaves, place the Sea Breeze salad on them, and top the salad with boiled shrimp.
Большую, плоскую тарелку «застелите» салатными листьями, переложите на них салат «Морской бриз», а верх салата выложите отварными креветками.