Prepare the necessary utensils: a frying pan for frying meat and vegetables, as well as a cutting board and a knife for slicing.
Приготовьте необходимую посуду: сковороду для обжаривания мяса и овощей, а также разделочную доску и нож для нарезки.
Peel the onion and chop as finely as possible. Add vegetable oil to a heated frying pan and fry the onion in it until the color changes. Then add the fillet cut into small cubes and cook until the meat turns white. Don't overcook it to maintain its juiciness.
Лук очистите от кожицы и нарезать как можно мельче. В разогретую сковороду добавьте растительное масло и обжаривайте в нем лук до изменения цвета. Затем добавьте к нему нарезанное мелкими кубиками филе и готовьте, пока мясо не побелеет. Не зажаривайте его слишком сильно, чтобы сохранить сочность.
Add the vegetable mixture to the frying pan with the meat and onions, stir gently and cook over low heat for about 10 minutes.
Отправьте в сковороду к мясу и луку овощную смесь, аккуратно перемешайте и готовьте на тихом огне около 10 минут.
Slice the pickles and add them to the bowl 5 minutes before they are ready. Season with salt and pepper.
Нарежьте соленые огурцы и добавьте их в азу за 5 минут до готовности. Посолите и поперчите.
Serve the basics hot with chopped herbs and sour cream.
Подавайте азу к столу горячим с рубленной зеленью и сметаной.