If necessary, remove all bones from the fish, remove the skin, wash, and dry with a paper towel. Peel the garlic and prepare the remaining necessary ingredients.
При необходимости удалите из рыбы все косточки, снимите кожу, помойте, обсушите бумажным полотенцем. Почистите чеснок, подготовьте остальные необходимые ингредиенты.
Cut the cod meat into small, approximately equal pieces. Cut the garlic into thin rings. Take a small container and mix chopped garlic, sugar, dill and salt in it.
Нарежьте мясо трески на небольшие, примерно одинаковые кусочки. Чеснок нарежьте тонкими колечками. Возьмите небольшую емкость и смешайте в ней нарезанный чеснок, сахар, укроп и соль.
In a small enameled pan, pour the resulting mixture onto the bottom, and place the prepared pieces of fish on top of it, pour in vegetable oil, sprinkle with the mixture, and repeat until the fish pieces are gone.
В эмалированную небольшую кастрюлю, на дно насыпьте полученную смесь, а на нее сверху положите подготовленные кусочки рыбы, полейте растительным маслом, посыпьте смесью, и так повторяйте, пока рыбные кусочки не закончатся.
You should have several layers. Now cover the pan with a lid and leave to marinate for two hours at room temperature.
У вас должно получиться несколько слоев. Теперь закройте кастрюлю крышкой и оставьте на два часа мариноваться при комнатной температуре.
Serve lightly salted cod with garlic with black bread, fresh cucumbers, tomatoes and herbs.
Подавайте малосольную треску с чесноком с черным хлебом, свежими огурцами, помидорами и зеленью.