Wash the catfish fillet and dry it with a paper towel. Peel and wash the onion. Pour milk over the bread and leave to soak. Prepare the rest of the necessary products.
Филе зубатки помойте и обсушите бумажным полотенцем. Почистите и помойте лук. Залейте хлеб молоком и поставьте размачиваться, Подготовьте остальные необходимые продукты.
To make the minced meat juicier, grind the catfish fillet on a large grid of a meat grinder, and transfer the onions, bread soaked in milk and lard on a regular grid. Add an egg to the minced meat, add salt and pepper to your taste, and mix everything well.
Чтобы фарш получился сочнее, перекрутите филе зубатки на крупной решетке мясорубки, а лук, размоченный в молоке хлеб и сало перепустите на обычной решетке. В фарш добавьте яйцо, посолите, поперчите на свой вкус, и все хорошо перемешайте.
Form cutlets and roll well in breadcrumbs. Pour vegetable oil into a preheated frying pan, place the cutlets and fry them over low heat on both sides until cooked.
Сформируйте котлеты, хорошо обваляйте в панировочных сухарях. На разогретую сковороду, налейте растительное масло, выложите котлеты и жарьте их на небольшом огне, с обеих сторон до готовности.
Serve tender catfish cutlets with boiled rice and pour soy sauce over the dish and sprinkle sesame seeds on top.
Подавайте нежные котлеты из зубатки с отварным рисом и полейте блюдо соевым соусом, а сверху присыпьте семенами кунжута.