Prepare a frying pan with high sides or a saucepan, peel and wash the onions and garlic.
Подготовьте сковороду с высокими бортиками или сотейник, почистите и помойте лук и чеснок.
Boil the spaghetti in salted water until tender, drain in a colander. While the spaghetti is cooking, prepare the sauce. Cut the onion into half rings and the garlic into small cubes. In a well-heated frying pan with olive oil, fry the onion until golden brown, add garlic and after 1 minute add the canned pink salmon, stir.
Отварите спагетти в подсоленной воде до готовности, откиньте на дуршлаг. Пока варятся спагетти, приготовьте соус. Нарежьте лук полукольцами, а чеснок – маленькими кубиками. На хорошо разогретой сковороде с оливковым маслом поджарьте лук до золотистого цвета, добавьте чеснок и через 1 минуту высыпьте консервированную горбушу, помешайте.
Add cream, green peas and grated cheese to the fish. Simmer over medium heat for 2 minutes. Place the spaghetti in the pan with the rest of the ingredients, mix everything well, simmer for another 2 minutes and remove from the heat.
В рыбу добавьте сливки, зеленый горошек и натертый сыр. На среднем огне потушите 2 минуты. Выложите спагетти в сковороду к остальным ингредиентам, хорошо все перемешайте, потомите еще 2 минуты и убирайте с огня.
Serve creamy spaghetti with canned pink salmon, sprinkled with arugula leaves and olives.
Подавайте сливочные спагетти с консервированной горбушей, присыпав листиками руколы и оливками.