Sterilize the jars and boil the lids. Wash and dry the dill.
Простерилизуйте банки, крышки прокипятите. Укроп помойте и обсушите.
If the dill trunks are thick and hard, then tear off the branches from them. Cut the tassels 1-2 cm thick. Dill stems can be dried and used to preserve vegetables for the winter, or frozen and added to broths. Take any pan or bowl and place the chopped dill in it.
Если стволы укропа толстые и жесткие, то оторвите от них веточки. Нарежьте кисточки толщиной 1-2 см. Стволы укропа можно засушить и использовать для консервации овощей на зиму, или заморозить и добавлять в бульоны. Возьмите любую кастрюлю или миску и выложите в нее нарезанный укроп.
Add salt to the bowl with dill and mix well. Then pour in water, vinegar, sunflower oil and mix everything thoroughly again. Transfer the prepared dill mixture into prepared jars, roll up and place in a cool place.
В миску с укропом добавьте соль, хорошо перемешайте. Затем налейте воду, уксус, подсолнечное масло и еще раз все тщательно перемешайте. Переложите готовую укропную смесь в подготовленные банки, закатайте и поставьте в прохладное место.
Prepare any soup, add canned dill in sunflower oil, pour in sour cream and serve.
Приготовьте любой суп, добавьте в него консервированный укроп в подсолнечном масле, влейте сметану и подавайте на стол.