Wash the beans and place in a colander, boil the eggs hard-boiled, wash and peel the mushrooms and bell peppers, drain the marinade from the canned corn, remove the packaging from the crab sticks.
Фасоль промойте и откиньте на дуршлаг, яйца отварите вкрутую, грибы и болгарский перец помойте и почистите, с консервированной кукурузы слейте маринад, снимите упаковку с крабовых палочек.
Slice the champignons thinly along their entire length and fry them in a heated frying pan until tender, cool. Cut the boiled eggs and bell peppers into small cubes, and cut the crab sticks into small pieces.
Шампиньоны нарежьте тонко во всю длину и на разогретой сковородке пожарьте их до готовности, остудите. Вареные яйца и сладкий перец нарежьте небольшими кубиками, а крабовые палочки нарежьте небольшими кусочками.
Place the prepared champignons, eggs, bell peppers, crab sticks, red beans, and corn into a large bowl. Season the ingredients with salt, pepper, mayonnaise and mix well. Before serving, sprinkle the salad with finely chopped dill.
В объемную миску выложите подготовленные шампиньоны, яйца, болгарский перец, крабовые палочки, красную фасоль, кукурузу. Ингредиенты посолите, поперчите, заправьте майонезом и хорошо перемешайте. Перед подачей на стол посыпьте салат мелко нарубленным укропом.
To more clearly express the beauty of the color scheme of the “Watercolor with Red Beans” salad, place it on a flat, white plate.
Чтобы ярче выразить всю прелесть цветовой гаммы салата «Акварель с красной фасолью», выложите его на плоскую, белую тарелку.