Clean and wash the flounder. Sterilize jars and lids. Also peel and wash the onions and carrots well. Prepare the remaining ingredients.
Почистите и помойте камбалу. Простерилизуйте банки и крышки. Лук и морковь также почистите и хорошо помойте. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the flounder fillet into small portions, transfer to a container, add salt and leave for 40 minutes. Grate the carrots on a coarse grater, cut the onion into thin half rings.
Филе камбалы разрежьте на порционные, небольшие кусочки, переложите в емкость, посолите и оставьте на 40 минут. Морковь натрите на крупную терку, лук порежьте тонкими полукольцами.
Place onions and carrots in a well-heated frying pan and fry, add tomato paste and pour in 100 g of water. Then add salt and sugar to taste and simmer for another 10 minutes.
На хорошо разогретую сковороду выложите лук и морковь и обжарьте, добавьте томатную пасту и влейте туда 100 г воды. Затем добавьте соль и сахар по вкусу, и тушите еще 10 минут.
Place allspice and bay leaves at the bottom of the prepared jars. Place pieces of salted flounder and pour vegetable sauce over it. Place the jars in a cold oven and cook the canned food at 120 °C for 4 hours, then roll up.
На дно подготовленных банок положите душистый перец и лавровый лист. Выложите кусочки просоленной камбалы, залейте ее овощным соусом. Банки поставьте в холодную духовку и готовьте консервы при 120 °C в течение 4 часов, после закатайте.
Carefully place the flounder pieces on a plate and pour the sauce on top. Serve with olives and fresh cucumbers.
Аккуратно выложите кусочки камбалы на тарелку, полейте сверху соусом. Подавайте с маслинами и свежими огурцами.