Wash the turkey breast fillet well and dry. Peel the onions and garlic. Prepare the necessary spices. Sterilize jars and lids.
Филе грудки индейки хорошо помойте, обсушите. Почистите лук и чеснок. Подготовьте необходимые специи. Простерилизуйте банки и крышки.
Cut the turkey breast into small pieces and place in a multicooker bowl. Cut the onion into small cubes, garlic into thin rings and add them to the meat. Then add salt, pepper, bay leaf, and mix well.
Грудку индейки порежьте на небольшие кусочки и переложите в чашу мультиварки. Нарежьте небольшими кубиками лук, чеснок - тонкими кольцами и добавьте их к мясу. Затем посолите, поперчите, положите лавровый лист, хорошо перемешайте.
Do not add water yet, as the turkey and onions will release their juice, but after half an hour, check if there is not enough liquid - add 40 g of boiling water. Turn on the multicooker to the “Stew” mode for three hours.
Воду пока не добавляйте, так как индюшатина и лук выделят свой сок, но через пол часа проверьте, если жидкости мало – добавьте 40 г кипятка. Включите мультиварку на режим «Тушение» на три часа.
To protect yourself from botulism, turn on the “Chef” mode, set the temperature to 120 °C, and cook for another 30 minutes. Place the boiling stew into hot jars, roll it up, wrap it until it cools completely, and put it in the refrigerator.
Для того, чтобы обезопасить себя от ботулизма, включите режим «Шеф-повар», выставите температуру 120 °C, и готовьте еще 30 минут. Кипящую тушенку разложите в горячие банки, закатайте, укутайте до полного остывания, уберите в холодильник.
Cook small new potatoes and canned turkey breast into a roast and serve with fresh vegetables.
Приготовьте из маленькой молодой картошки и консервированной грудки индейки жаркое, подавайте со свежими овощами.