Wash the tomatoes. Peel the garlic. Pour boiling water over the pickling jar.
Помидоры помойте. Чеснок почистите. Банку для маринования обдайте крутым кипятком.
Place one dill umbrella, garlic, ground or seeded coriander, pepper and bay leaf in a jar. Place as many tomatoes as will fit on top. Place the remaining dill and garlic on top of the tomatoes. Add salt and sugar.
В банку поместите один зонтик укропа, чеснок, кориандр молотый или семенами, перец и лавровый лист. Уложите сверху помидоры, сколько поместится. Сверху на помидоры уложите оставшийся укроп и чеснок. Добавьте соль и сахар.
Fill the jar with hot water. Place it in the microwave, covering it lightly with the lid. Turn the microwave on full power for 5 minutes. As soon as it finishes working, take out the jar, pour in vinegar and roll up the lid.
Заполните банку горячей водой. Поместите ее в микроволновку, слегка прикрыв крышкой. Включите микроволновую печь на полную мощность на 5 минут. Как только она закончит работать, достаньте банку, влейте уксус и закатайте крышкой.
Place the tomatoes on a plate and sprinkle with fresh onion, cut into half rings. Or garnish with fresh herbs and garlic.
Выложите помидоры на тарелку и посыпьте свежим луком, нарезанным полукольцами. Или украсьте свежей зеленью с чесноком.