Remove the butter from the refrigerator in advance and let it sit at room temperature. Break the chocolate into small pieces. Preheat the oven to 180°C.
Сливочное масло заранее достаньте из холодильника и дайте ему настояться при комнатной температуре. Шоколад поломайте на мелкие кусочки. Разогрейте духовой шкаф до 180 °C.
Whisk the eggs, sugar, butter and baking powder.
Взбейте венчиком куриные яйца, сахар, сливочное масло и разрыхлитель.
Add flour and cocoa powder to the resulting mixture. Knead the dough.
В полученную смесь добавьте муку и какао-порошок. Замесите тесто.
Add chocolate pieces to the dough. Stir.
Добавьте в тесто кусочки шоколада. Перемешайте.
Place the biscuits on a baking tray lined with baking paper, 5cm apart. Place it in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes.
Выложите печенье на застеленный бумагой для выпечки противень на расстоянии 5 см друг от друга. Поставьте его в предварительно разогретую до 180 °C духовку на 15-20 минут.
Carefully transfer the finished cookies with cocoa and chocolate onto a plate and let them cool.
Готовое печенье с какао и шоколадом аккуратно переложите на тарелку и дайте ему остыть.