Remove the butter from the refrigerator in advance and let it brew at room temperature. Preheat the oven to 180°C.
Сливочное масло заранее достаньте из холодильника и дайте настояться при комнатной температуре. Разогрейте духовой шкаф до 180 °C.
Mix butter and sugar until smooth.
Смешайте до однородной массы сливочное масло и сахар.
Add eggs to the resulting mixture. Stir.
В полученную массу добавьте яйца. Перемешайте.
Add cottage cheese and flour to the mixture. Stir until smooth.
Добавьте в смесь творог и муку. Перемешайте до однородной массы.
Add raisins to the resulting mixture and stir.
Добавьте в полученную смесь изюм и перемешайте.
Place the mixture into a baking dish.
Выложите массу в форму для запекания.
Bake the cottage cheesecake in an oven preheated to 180°C until done (about 40 minutes).
Выпекайте творожный кекс в разогретой до 180 °C духовке до готовности (примерно 40 минут).
Before serving, sprinkle the curd cake with raisins with powdered sugar and garnish with a sprig of mint.
Перед подачей посыпьте творожный кекс с изюмом сахарной пудрой и украсьте веточкой мяты.