Remove the butter from the refrigerator in advance and let it brew at room temperature. Preheat the oven to 180°C.
Сливочное масло заранее достаньте из холодильника и дайте настояться при комнатной температуре. Разогрейте духовой шкаф до 180 °C.
Mix flour and baking powder in a separate container.
Смешайте в отдельной емкости муку и разрыхлитель.
Add room temperature butter, condensed milk and eggs.
Добавьте сливочное масло комнатной температуры, сгущенное молоко и яйца.
Mix the ingredients thoroughly until smooth.
Тщательно смешайте ингредиенты до однородной массы.
Place the mixture in a baking dish, after greasing it with vegetable oil.
Выложите смесь в форму для запекания, предварительно смазав ее растительным маслом.
Bake the cake in an oven preheated to 180°C until done (about 40 minutes).
Выпекайте кекс в разогретой до 180 °C духовке до готовности (примерно 40 минут).
Before serving, garnish a portion of the cake with condensed milk, fresh strawberries and a sprig of mint. Sprinkle powdered sugar on top.
Перед подачей порцию кекса украсьте сгущенным молоком, свежей клубникой и веточкой мяты. Сверху посыпьте сахарной пудрой.