Wash vegetables and herbs. Boil the quail eggs.
Помойте овощи и зелень. Отварите перепелиные яйца.
Slice the rye bread and cut off the crust on three sides.
Нарежьте ржаной хлеб и срежьте корочку с трех сторон.
Cut the radishes into thin rings.
Нарежьте тонкими кольцами редис.
Peel and cut quail eggs in half.
Очистите и разрежьте пополам перепелиные яйца.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте пополам помидоры черри.
Mix mayonnaise, dill and curd cheese in a bowl.
Смешайте в миске майонез, укроп и творожный сыр.
Mix all the ingredients for the sauce.
Перемешайте все ингредиенты для соуса.
Spread the sauce on rye bread.
Намажьте соусом ржаной хлеб.
Place radish rings on top.
Сверху положите колечки редиса.
Place quail egg halves on top.
Выложите сверху половинки перепелиных яиц.
Add half a cherry tomato to the canapé and secure with a skewer.
Добавьте в канапе половинку помидора черри и закрепите шпажкой.
Place several prepared canapés on one plate. Sprinkle them with herbs on top. Place fresh vegetables nearby.
Выложите несколько готовых канапе на одну тарелку. Сверху посыпьте их зеленью. Положите рядом свежие овощи.