Thaw the green beans. Peel the onion and garlic. Rinse the mushrooms.
Разморозьте стручковую фасоль. Лук и чеснок очистите. Грибы ополосните.
Finely chop the onion. Cut the mushrooms into thin slices.
Мелко нарежьте репчатый лук. Грибы порежьте тонкими пластинками.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Finely chop the olives.
Оливки мелко порубите.
Heat a frying pan and pour olive oil into it. Squeeze out a clove of garlic. Sauté the garlic for 1 minute until fragrant. Add onions to the pan and fry for about 3 minutes. Add mushrooms and fry for another 5 minutes. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду и влейте в нее оливковое масло. Выдавите зубчик чеснока. Обжарьте чеснок 1 минуту до появления аромата. Добавьте в сковороду репчатый лук и обжарьте около 3 минут. Добавьте грибы и обжаривайте еще 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Place green beans in baking dishes.
В формочки для запекания выложите стручковую фасоль.
Then add the olives.
Затем выложите оливки.
Place fried mushrooms and onions on top of the olives.
Сверху на оливки выложите обжаренные грибы с луком.
Pour cream over everything and sprinkle grated cheese on top. Send the julienne to bake in the oven for 15-20 minutes at 180°C.
Залейте всё сливками и посыпьте сверху тертым сыром. Отправьте жюльены запекаться в духовку на 15-20 минут при 180 °С.
Julienne is ready. Bon appetit.
Жюльены готовы. Приятного аппетита.