Place a frying pan with vegetable oil on the stove to heat up. Wash the cauliflower.
Поставьте сковороду с растительным маслом на плиту разогреваться. Помойте цветную капусту.
Break the eggs into a deep container, add salt and pepper to taste, add milk and mix everything until smooth.
Разбейте яйца в глубокую емкость, посолите и поперчите по вкусу, добавьте молоко и перемешайте все до однородной массы.
Fry the cauliflower over medium heat for 2-3 minutes, stirring.
Обжарьте цветную капусту на среднем огне 2-3 минуты, помешивая.
Reduce heat to low. Pour the egg and milk mixture into the pan.
Уменьшите огонь до слабого. Вылейте смесь яиц и молока в сковороду.
Cover with a lid and cook for 5-6 minutes.
Накройте крышкой и готовьте 5-6 минут.
Place the omelette on a beautiful plate and garnish with herbs. To add brightness to the dish, use tomato slices.
Выложите омлет на красивую тарелку и украсьте зеленью. Для придания яркости блюду используйте дольки томата.