Preheat a frying pan with vegetable oil. Peel and cut the onion into half rings.
Предварительно разогрейте сковороду с растительным маслом. Очистите от шелухи и нарежьте полукольцами лук.
Break the eggs into a bowl. Add salt and pepper to taste. Add milk and beat the products until smooth.
Яйца разбейте в миску. Добавьте соль и перец по вкусу. Добавьте молоко и взбейте продукты до однородной консистенции.
Place the onion in a frying pan and fry over medium heat, stirring, for 2-3 minutes.
Отправьте лук в сковороду, обжаривайте на среднем огне, помешивая, 2-3 минуты.
Pour the egg mixture into the heated frying pan. Fry the omelette over low heat.
Вылейте яичную массу на разогретую сковороду. Жарьте омлет на минимальном огне.
Cover the pan with a lid. Cook the dish for another 5 minutes.
Сковороду накройте крышкой. Готовьте блюдо еще 5 минут.
Sprinkle the finished omelette with herbs. To make the dish more colorful, garnish it with tomato slices.
Посыпьте готовый омлет зеленью. Чтобы сделать блюдо более ярким, украсьте его дольками томата.