Prepare all ingredients. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance; they should be at room temperature. Prepare vegetable oil for frying.
Подготовьте все ингредиенты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, они должны быть комнатной температуры. Для обжарки подготовьте растительное масло.
Slice the zucchini and fry them in a frying pan.
Нарежьте кабачки и обжарьте их на сковородке.
Combine eggs, milk, spices and shake well.
Соедините яйца, молоко, специи и хорошенько взболтайте.
Pour the egg mixture over the zucchini, cover the dish with a lid and reduce the heat.
Залейте яичной массой кабачки, накройте блюдо крышкой и убавьте огонь.
Remove the lid and let the omelette brown.
Снимите крышку и дайте омлету зарумяниться.
Decorate the omelette with fresh herbs and cherry tomatoes to make it look brighter.
Украсьте омлет свежей зеленью и томатами черри, так он будет выглядеть ярче.