Prepare your ingredients. Eggs and butter should be at room temperature.
Подготовьте ингредиенты. Яйца и масло должны быть комнатной температуры.
Mix eggs, melted butter, sugar and baking powder in a bowl.
Смешайте в миске яйца, подтаявшее масло, сахар и разрыхлитель.
Add dark chocolate cubes to the dough.
Добавьте в тесто кубики горького шоколада.
Gradually add sifted flour. Mix well.
Постепенно добавляйте просеянную муку. Хорошо перемешайте.
Line the pan with baking paper. Place the cookies at a short distance from each other.
Застелите форму бумагой для выпечки. Выложите печенье на небольшом расстоянии друг от друга.
Bake in the oven for 10-15 minutes at 180°C.
Выпекайте в духовке в течение 10-15 минут при 180 °C.
Warm the cookies slightly before serving: the chocolate will soften and the baked goods will become even more attractive.
Слегка подогрейте печенье перед подачей: шоколад станет мягким и выпечка станет еще привлекательней.