Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour the cream into a saucepan and put on fire.
Сливки вылейте в сотейник, поставьте на огонь.
Add cocoa and start mixing with a whisk until smooth.
Всыпьте какао и начинайте перемешивать венчиком до однородной консистенции.
Pour the condensed milk into the saucepan and start whisking for a few minutes. Remove from heat without ceasing to stir. It is necessary to achieve homogeneity of the cream. Add vanillin for flavor.
Вылейте в сотейник сгущенное молоко и начинайте взбивать венчиком в течение нескольких минут. Снимите с огня, не переставая мешать. Необходимо добиться однородности крема. Для аромата добавьте ванилин.
Pour the cream into a glass jar and store in the refrigerator. Serve with tea or spread on sponge cakes.
Крем перелейте в стеклянную баночку и храните в холодильнике. Подавайте к чаю или смазывайте им бисквитные коржи.