Peel the vegetables and cut them into small cubes. Prepare your immersion blender.
Очистите овощи и нарежьте их мелкими кубиками. Подготовьте погружной блендер.
Fry the onion and garlic in heated olive oil until golden brown. Add zucchini and cook for another 5 minutes. Then lay out the potatoes, add water and cook the vegetables over low heat for 15 minutes.
На разогретом оливковом масле обжарьте лук и чеснок до золотистой корочки. Добавьте цукини и жарьте еще 5 минут. Затем выложите картофель, залейте водой и варите овощи на медленном огне 15 минут.
Grind the prepared vegetables using a blender until pureed.
Готовые овощи измельчите с помощью блендера до пюреобразного состояния.
Add cream, butter, mix well and simmer the soup over low heat for 5-10 minutes.
Добавьте сливки, сливочное масло, хорошо перемешайте и томите суп на медленном огне 5-10 минут.
Season with salt and pepper and serve.
Посолите, поперчите и подавайте.