Boil the rice, disassemble the cabbage into leaves, pour boiling water for 10 minutes, then cool, dry and cut into small cubes. Peel the onion and also cut into small cubes or finely grate. Preheat the oven to 180°C.
Отварите рис, капусту разберите на листья, залейте кипятком на 10 минут, затем охладите, просушите и нарежьте мелкими кубиками. Очистите лук и также нарежьте мелкими кубиками или мелко натрите. Разогрейте духовку до 180°C.
Mix cabbage, minced meat, rice, onion, add salt and pepper.
Смешайте капусту, фарш, рис, лук, добавьте соль и перец.
Form into round patties and roll them in breadcrumbs.
Сформируйте круглые котлеты и обваляйте их в панировочных сухарях.
Fry the cabbage rolls until half cooked in heated vegetable oil, then place them in a baking dish and pour a mixture of ketchup and sour cream.
Обжарьте голубцы до полуготовности на разогретом растительном масле, затем выложите их в форму для запекания и залейте смесью кетчупа и сметаны.
Bake cabbage rolls at 180°C for 40–50 minutes.
Запекайте голубцы при температуре 180°C 40–50 минут.
Serve the finished cabbage rolls hot.
Готовые голубцы подавайте горячими.