Boil chicken eggs in boiling water for 8 minutes, and quail eggs for 4 minutes. Boil chicken fillet in salted water. Peel onions and potatoes. Rinse the dill and dry it with a paper towel.
Отварите куриные яйца в кипящей воде 8 минут, а перепелиные — 4 минуты. В подсоленной воде отварите куриное филе. Очистите репчатый лук и картофель. Промойте укроп и высушите его с помощью бумажного полотенца.
Cut the potatoes into thin strips, place in a colander, rinse with cold water and dry on paper towels.
Нарежьте картофель тонкой соломкой, поместите в дуршлаг, промойте холодной водой и просушите на бумажных полотенцах.
Fry the potatoes in plenty of vegetable oil or deep fry for 5 minutes.
Обжарьте картофель в большом количестве растительного масла или во фритюре в течение 5 минут.
Mix fillet, cut into small cubes, cucumbers, cut into thin strips.
Смешайте филе, нарезанное мелкими кубиками, огурцы, нарезанные тонкой соломкой.
Grate the boiled eggs on a coarse grater, cut the onion into thin strips and add to the mixture of chicken and cucumbers.
На крупной терке натрите вареные яйца, лук нарежьте тонкой соломкой и добавьте к смеси курицы и огурцов.
Place the fried potatoes on a plate lined with paper towels and lightly season with salt.
Выложите обжаренный картофель на тарелку, застеленную бумажными полотенцами, и слегка посолите.
Divide the potato strips into 2 parts: add half to the salad and mix everything well, leave half for decoration.
Картофельную соломку разделите на 2 части: половину добавьте в салат и хорошенько все перемешайте, половину оставьте для украшения.
Pepper the salad, season with mayonnaise and mix thoroughly.
Поперчите салат, заправьте майонезом и тщательно перемешайте.