Cut the eggplant, zucchini, pepper and tomato into large cubes. Cut the onion into half rings, carrots into rings. Chop the garlic.
Баклажан, кабачок, перец и помидор нарежьте крупными кубиками. Лук нарежьте полукольцами, морковь кольцами. Измельчите чеснок.
Heat the oil in a deep frying pan and fry the onions and carrots over medium heat until golden brown.
Разогрейте масло в глубокой сковороде и обжарьте в нем лук и морковь на среднем огне до золотистого цвета.
Add the peppers and cook for about 2 minutes, then add the eggplant and cook for another 2 minutes. Place the tomato in the pan, add salt, stir, cover and cook over low heat for 10 minutes.
Добавьте перец и готовьте около 2 минут, затем добавьте баклажан и обжаривайте еще 2 минуты. Выложите в сковороду помидор, посолите, перемешайте, накройте крышкой и готовьте на медленном огне в течение 10 минут.
Add garlic, zucchini and continue to simmer for another 10 minutes.
Добавьте чеснок, кабачок и продолжайте тушить еще 10 минут.