Thaw the porcini mushrooms. Cut the mushrooms into slices. Peel and randomly chop the onion.
Разморозьте белые грибы. Нарежьте грибы дольками. Очистите и произвольно нарежьте лук.
Fry the mushrooms in a preheated frying pan with some oil until tender.
Обжарьте грибы на разогретой сковороде с частью масла до готовности.
In another frying pan, fry the onion in the remaining oil until golden brown.
На другой сковороде на оставшемся масле обжарьте лук до золотистой корочки.
Mix the onions and mushrooms and simmer them over medium heat for about 10 minutes.
Смешайте лук, грибы и тушите их на среднем огне около 10 минут.
Place the roasted ingredients in a blender, add salt and puree.
Поместите жареные ингредиенты в блендер, посолите и пюрируйте.
Place the pate in glass jars and refrigerate for 2 hours.
Разложите паштет по стеклянным баночкам и отправьте в холодильник на 2 часа.