Rinse and clean the liver, soak in cold milk for 1.5 hours, then dry. Peel and randomly chop the onion. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Промойте и очистите печень, замочите в холодном молоке на 1,5 часа, затем просушите. Очистите и произвольно нарежьте лук. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the onion for 2 minutes, then add the liver, add salt and fry for about 7 minutes, stirring constantly.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте лук в течение 2 минут, затем добавьте печень, посолите и жарьте около 7 минут, постоянно помешивая.
In a blender bowl, combine onion with liver, butter, cream and beat until smooth.
В чаше блендера соедините лук с печенью, сливочное масло, сливки и взбивайте до однородности.
Rub the pate through a fine sieve, place in jars and refrigerate for 2 hours.
Протрите паштет через мелкое сито, разложите по баночкам и отправьте в холодильник на 2 часа.